stoineff

Фотоепилация на устния мъх


Устният мъх при жените не е нещо необичайно, но определено това намалява самочувствието на нежния пол. При такова нежелано окосмяване дамите имат чувството, че всички техни събеседници, с които влизат в контакт, погледа им е привлечен от неприятния мъх набол над горната им устна. Освен това категорично считат, че трудно се нанася грим върху тази област. Защо да понасят тези неудобства, след като има решение на този проблем? Просто трябва да си запишат час за фотоепилиране на горната устна. При вземане на решение за тази процедура, дамите трябва да знаят, че тя е ефективна и безопасна и ще елиминира този козметичен дефект в продължение на няколко години, а не за дни или седмици. Като цяло процедурата е предпочитана, не само, че е безболезнена, но и заради липсата на нараняване на кожата и положителния краен резултат – отсъствие на неприятния мъх.

За фотоепилация на горната устна трябва да се доверите на лекар дерматолог, които извършва тази процедура със специален апарат. За вашия комфорт и защита на очите поставете предпазни очила, за да не усетите светлините вълни или леко парене в слъзния канал. По време на процедурата, силен светлинен импулс ще атакува пигмента меланин. Меланинът е пигмент, от който зависи нашия тен така, че преди процедурата ще трябва да се въздържите от слънчеви бани, солариум или употребата на крем с UV-защита. Унищожаването на меланина води до преобразуването на светлинния импулс в топлина, което от своя страна разгражда космения фоликул.

След 1-2 седмици мъхът ще падне, а след това може да израсне нов след около месец, но по-фин и светъл. Работата е там, че фотоепилацията действа само върху фоликула, които е в активна фаза, без да уврежда "спящите" фоликули. Следователно е нужно да бъдат извършени няколко процедури, за да се отстранят всичките.

За да подготвим горната устна за фотоепилация, не трябва да имаме слънчев загар и да отнемаме мъха в продължение на около месец. Трябва непосредствено преди да посетите козметичния салон да намалите устния мъх до 1-2-3 mm. След фотоепилацията също не трябва да се правят слънчеви бани (в противен случай съществува риск от пигментация), както и 1-2 дни да не се посещават сауна и басейн. Търсихте начин за премахване на нежеланото окосмяване - сега го открихте, това е фотоепилацията.

Първоначалният ефект ще усетим веднага след първата процедура. Въпреки това, стандартния курс включва най-малко пет, шест сесии. Интервалът между тях обикновено не е повече от шест седмици. В същото време, ще усетите изглаждане над горната устна и ако има други естетични дефекти ще бъдат отстранени.

related

фотоепилация софия 3482646315764712910

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item