stoineff

Допълнителна батерия за Iphone

С напредването на технологиите и появата на все повече нови телефони с функции като GPS, WIFI, 3D игри и т.н. се появи един основен проблем. Батерията на тези телефони изкарва до 3 дена максимум. Представете си, че очаквате важен разговор с шефа ви, имате нужда да проверите пощата си, имате нужда от вашия телефон за каквото и да е било и в този момент забелязвате, че вашата батерия е на привършване и вашия верен телефон ще ви предаде. Това е често срещано при притежателите на Iphone. Всеки ден си зареждате телефона, за да може да сте спокойни, че през деня няма да ви падне батерияте точно когато разговаряте с важен клиент. Ето нашия тест направен на
допълнителна батерия за Iphone:
1. Цената е доста добра - 22лв.
2. Батерията е съвместима с всички модели на Iphone (1G, 3G, 3GS, 4G, 4GS)
3. От паднала батерия (телефона се изключи сам), след включване на допълнителната батерия (телефона автоматично се включва) се активира WIFI и се свързва с рутер. След около 40 минути зареждане батерията от изтощена стигна до 55%. През цялото време (около 40 минути) телефона беше включен и получаваше e-mail докато се зареждаше.
4. С помощта на програмата Battery Doctor (след зареждането) отворихме статистиката на нашия телефон, за да разберем какво сме постигнали с това 40 минутно допълнително зареждане. Резултатите са доста добри (както сами ще се убедите от снимковия материал).

Резултати след зареждането от изтощена батерия:
* Оставащо време за разговори в 2G мрежата - 4 часа и 19 минути
* Интернет през WIFI - 3 часа и 15 минути
* Играене на 3Д игри - 1 час и 5 минути
* Запис на видео - 1 час и 4 минути
* Гледане на филм - 3 часа и 46 минути
* Гледане на Youtube - 1 чаас и 53 минути

Ето го и снимковия материал. Предварително се извиняваме за качеството (снимано е с NOKIA 6500S):


Включваме допълнителната батерия към самоизключил се Iphone 1. Удобното на батерията е, че има допълнителен индикатор за заряда си който можете да проверявате с натискането на бутон по всяко време (дори когато не е включен към телефон).


Телефона се включва веднага щом е включен към батерията.


Индикаторите за заряда на батерията също светват. По тях можете да се ориентирате колко заряд има в батерията и колко време още вашия телефон ще може да го ползва.


След около 5 минути (заради приложенията които се зареждат на телефона) телефона се включва и показва 4% заряд на батерията.


Индикаторите почват да угасват и да намаляват.


Нашата батерия вече е на 35% заредена


30 минути след това, индикаторите угасват и допълнителната батерия спира да зарежда



Нашата батерия е заредена на 55%, след като е била напълно изтощена.


През цялото това време (около 40 минути зареждане) WIFI-то е включено и работи. Учудихме се от променливите показатели на процентите на батерията. Batery Doctor-a показва 54%, когато е заключен телефона показва 55%, когато е отключен 53%. Каква е причината не знаем.


Статистиката на Batery Doctor. До колко е вярна не знаем.






Нашето заключение е, че това е един аксесоар от който има нужда всеки притежател на Iphone. Удобното е, че зарядното за батерията е същото като на телефона и дори можете да зареждате двете едновременно (макар, че това ще намали зареждащите цикли на вашата батерия). Определено ще ви даде ценната допълнителна енергия, за да захраните вашия телефон. Батерията можете да купите от Купи Подарък или направо ако натиснете ТУК.

related

Технологии 8421534731556433987

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item