stoineff

Германия и Швейцария поискаха връщането на златото си


Германия и Швейцария поискаха връщането на златото си от трезорите на Федералният резерв в Ню Йорк.

САЩ започна война с Ирак, защото търговията с петрол не беше в долари, и поведе война в Либия, поради факта, че тя се осмели да намеква, че продажбата на нефт ще става във валута обезпечена със злато. Също така не забравяйте, че Иран сменя разплащателната валута в долари и започна да продава петрола за злато, така че сега САЩ ще тръгнат на война и с него. Да не забравяме, че вече се създаде бездоларова зона, в която влизат такива колоси като Китай, Индия, Русия и др. Бяха сключени двустранни спогодби за разплащане в местна валута, злато или нещо друго, бартер, например. Което означава, че американския долар може да стане обикновена пощенска картичка.

Докато Германия и Швейцария, сега искат Фед да им върне златото, какво ще направи САЩ? Те не могат просто така да нахлуят и в тези страни. Така че, може би друг вариант би бил да нахлуят в други страни, които имат достатъчно злато, за да го заграбят и върнат на Германия и Швейцария?

Ние всички знаем, че златото не е там, и че САЩ никога не биха го дали. Представете си, че няколко месеца по-късно, когато изтече достатъчно информация и истината стане известна на обществеността? Ще декларират ли, Германия и Швейцария публично, че "САЩ няма да им върнат тяхното злато, защото просто него го няма?"

Ще сложи ли това край, на манипулирацията с метала, когато се окаже, че златните резерви са далеч по-малко, отколкото се смяташе досега?

Друг е въпросът, че подобно на тях и много други страни ще си поискат златото от САЩ, както правят Германия и Швейцария?


related

Свят 7762268208739423357

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item