stoineff

Конкурс Цветовете в пролетта - Пловдив



Пловдив. Над 800 детски рисунки се състезават в конкурса „Цветовете в пролетта“ - Предаде агенция Фокус. Той се организира за първи път в рамките на изложбата „Цветна пролет”, която ще се проведе от днес, 28 март, до 1 април 2012 г. в Международен панаир Пловдив. Това съобщиха от панаира. Жури от професионални художници ще оценява картините на младите таланти, а всички творби ще бъдат подредени в палата 4, където ще са разположени експозициите на „Цветна пролет 2012“. Победителите в конкурса ще получат своите награди на 31 март. На Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ще бъдат показани традиционни и екзотични цветя и дървесни видове, овошки, саксии, сувенири, биопродукти, градински инструменти и оборудване, препарати за растителна защита, специализирани издания, украса за дома.
По същото време в Международен панаир Пловдив може да се види и изложението „Природа, Лов, Риболов”. Фирми от България, Полша, Унгария и Холандия предлагат най-модерното ловно-рибарско и спортно оборудване (оръжия, принадлежности, облекло, аксесоари), оптически уреди, сонари, морски картографи и радари, GPS за лов, туризъм и спорт, старинни оръжия, дивечови, рибни и горски храни и продукти, ловни трофеи и поставки за тях, както и още много изделия, свързани с лова, риболова, туризма и свободното време.
Посетителите на „Природа, Лов, Риболов 2012“ имат шанс да спечелят някоя от наградите, осигурени от панаира. Те са: комплект порцеланови чаши с мотиви на ловна тематика, бинокъл с 8-кратно увеличение и ловен нож. За да участват в томболата, гостите трябва да попълнят анкетната карта, която ще получат с входния билет, и да я пуснат в специална урна. Печелившите талони ще бъдат изтеглени на 1 април, неделя, от 15.30 часа в палата 3.
Тогава завършва и серията от пролетни изложения, ориентирани към дома, семейството, свободното време и модата. Тя включва още: Италиански фестивал на красотата и прическата, Международни киноложки изложби, Изложба на общините.
За първи път се организира и Европейски панаир на специализираните предприятия и кооперации за хора с увреждания. Изложители от България, Белгия, Италия, Румъния и Сърбия ще демонстрират нови модни колекции конфекция и трикотаж, мебели, пластмасови изделия, работни облекла и обувки, полиграфия, инсталационни материали, играчки, сувенири и аксесоари от 29 март до 1 април в палата 6 на панаирния комплекс.

related

България 7013088362237784549

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item