stoineff

За G точката на сайта ни - безкрайно удоволствие

Напипай G точката - малко по - нагоре!


За G точката. В медицинската литература през 1950 г. започва да се споменава за тази мистериозна, магическа женска точка на удоволствията. Екип от учени - изследователи от Кънектикът подробно преглеждат всички публикации и изследвания по темата до момента. До днес научно доказателство и точно описание на G-точката няма.

Вчера за първи път успях да намеря въпросната точка на върховно удоволствие в сайта ни - "Интервю". За изненада на експертите тя е точно вълшебен бутон и то не един, а няколко. С натискането им екстазът на сайта е пълен и завършен - магия. Натискането може да бъде нежно, или грубо, отдолу (бутоните за споделяне), или с копиране на линка директно в профила - според предпочитанията на потребителя - резултатът е винаги еднакъв - пълно и завършено удоволствие от споделянето.

Изследванията са красноречиви всяко докосване на тези енергийни възли (тези G точки довеждат вълнообразно и  на талази - потоци емоции и нови читатели. Сайта ликува - това е кибероргазъм!

related

Технологии 677285708968569447

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item