stoineff

Тонове тютюн иззети в Пловдив при акация на ГДБОП



Пловдив. Антимафиоти са иззели над един тон насипен тютюн в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от агенция.Фокус Специализираната операция срещу разпространението на акцизни стоки без бандерол е проведена на територията на Пловдив. В нея участвали служители от Териториалното звено „Борба с организираната престъпност” и Областната дирекция на МВР. Снощи около 20.00 часа на ул. “Калина”, в къща собственост на 60-годишния А.Ю., антимафиотите открили огромно количество насипен тютюн - около 1000 кг. Намерени са и две специално пригодени резачни машини. Обработеният тютюн се пакетирал в найлонови торби и така бил готов за реализиране на пазара. Установено е, иззетото количество е достатъчно за производството на 500 мастербокса цигари.
В момент на извършване на производствения процес в жилището заедно със собственика са заловени Р.Ю. на 38 години, А.Ю. на 20 години, С.Б. на 23 години и Р.И. на 31 години, всички от Пловдив.
В хода на акцията, след съгласуване с районната прокуратура, са се включили и митнически служители, които са иззели тютюна и двете машини за рязане.
Мъжете са задържани с полицейска мярка за 24 часа.
Действията по разследването продължават.

related

новини 5255413505758082816

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item