stoineff

Как да изберем пижама за любимия човек?


Обикновеният човек прекарва една трета от живота си в сън. Без да броим времето за релаксираща почивка, когато е полуизлегнат пред телевизора, облечен в раздърпана тениска и анцуг. Естествено това са желани от всеки моменти на отпускане и възстановяване на силите, затова е важно с какво сме облечени. За щастие, днешният пазар предлага изключително удобни и красиви дрехи за сън и почивка, с една дума- пижами. Те се продават в голямо разнообразие, както по отношение на тъканите, така и на моделите.
За лятото най-подходяща е коприната. Тази ефирна материя охлажда тялото и предоставя изключителен комфорт в жегите. Използва се предимно за ушиване на луксозни пижами. Съвременната текстилна промишленост обаче предлага и други материи като смеси от ликра и памук например, които са доста еластични и удобни за този вид дрехи. Когато се ползват тъкани, в които преобладава синтетиката, трябва много да се внимава, защото някои от тях са лесно запалими. За лятото може да се използва и бельо като пижама, например бикини и корсажи. Зимата обаче ни кара да търсим пижами от меки и дебели материи. При тях също трябва да следим колко е съдържанието на памук.
Изключително голямото разнообразие от дизайни и цени, правят пижамите добра идея за подарък по всякакъв повод. Подходящ е за близки хора. Повечето от нас обичат да го получат, особено когато е избран в наш стил. Въпреки че пижамата е необходимост за жени, мъже, деца и бебета, правилата при избора на такава дреха  не са еднакви.
Жените имат средно около 7 пижами. Много е важно добре да познаваме стила на една жена, ако ще й купуваме такава дреха за подарък. Ако направим грешен избор, дамата ще я остави в гардероба си, без никога да я облече. Не е добре да подаряваме прилепнала пижама на пълна жена. Все пак тя трябва да се чувства удобно. Повечето дами носят пижамите си без сутиен, затова е добре да изберете такъв модел, който да придържа бюста, но не и да го стяга като бельото. Удобството, комфорта и естествените материи трябва да се поставят на първо място при избор на пижама за бременна жена.
При мъжете е по-лесно. Разнообразието на пазара от мъжки пижами е голямо, трябва само да знаем кой е размера на мъжа. Добре е даже да купим пижама, която е един номер по-голяма.
Истинско удоволствие е да избираме пижама за дете или бебе. В магазините попадаме на един красив свят от модели и цветове. Не е трудно да изберем това което търсим, но винаги на първо място трябва да поставяме безопасността и комфорта.

related

Стоки и услуги 6243208227964507552

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item