stoineff

GoldVish



GoldVish, базираната в Женева компания, произвеждаща луксозно комуникационно оборудване, представи най-изключителната в света колекция от мобилни телефони.

„След успешните представяния на нашата колекция на най-големите изложения за бижутa и часовници в Базел и Лас Вегас, сега обявяваме първото наше публично представяне в Европа на „Панаирът на милионерите” в Кан, Франция” каза Еманюел Ги, креативен директор на GoldVish. Той подчертава, че колекцията от 18 каратови златни телефони с диаманти съдържа едни от най-скъпите артикули изработвани някога. Еманюел Ги е добре познат в света на бижутерията и часовниците и е създател на едни от най-стилните и доближаващи се до перфектното творения.

Колекцията на GoldVish е от световна класа – както в света на бижутерията, така и в света на дизайна. Всеки телефон е оборудван с най-последното в мобилните технологии. Телефоните са ръчно изработени в Щвейцария - домът на “haute horlogerie”.

Стремейки се към изключителен дизайн и несравнимо превъзходство, GoldVish използва само материали от най-високо качество в дизайна на своите телефони – 18 каратово злато в розово, бяло и жълто; сертифицирани диаманти с най-високи показатели за чистота и цвят.

Цените на телефоните на GoldVish започват от 18 900 и стигат до 120 000 евро за напълно покрит с диаманти телефон. Специално за колекционерите има ограничена серия от 100 уникални модела. Най-невероятният шедьовър е моделът “Piece Unique”, който със своята цена от 1 милион евро е и най-скъпият мобилен телефон в света.

Колекцията на GoldVish ще бъде пусната в продажба през в най-големите и известни бижутерски магазини по целия свят.

related

Технологии 1745667093416397198

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item