stoineff

Как да процедирате ако сте пострадал при ПТП




                                              
произшествия
загинали
ранени
с опасност за живота
За 06.04.2012 г.
20
3
25
-
От началото на месеца
49
5
64
2
От началото на годината
1135
107
1333
-




Разгледайте внимателно таблицата отгоре. За три месеца 1135 ПТП. Ранени са 1333 човека. Загиналите  - 107. Само за един ден трима души са загинали, а 25 души са ранени. Няма да го съпоставям с войната в Афганистан. Всеки един от нас може да попадне, или е попадал в подобна  черна статистика. За това е важно да сме информирани и да знаем какви са правата ни.


По лошото е, че освен физическите наранявания, или недай боже смъртeн случай – след катастрофата повечето от нас и близките ни не знаят как да потърсят правата си. В България са ясни единствено задълженията на гражданите – а правата са потъпквани от корпорации, корпоративни интереси и застрахователи. 



Всички знаете, че застраховката „Гражданска отговорност” е задължителна, но след злополука малко от вас знаят правата, които ви дава тази застраховка. Голяма част от застрахователите използват незнанието на хората и тежките моменти след катастрофата и ги принуждават да подпишат  споразумение с което се отнема правото на пострадалите да претендират по съдебен ред за  реално и по – високо обезщетение. 

Затова „Интервю” сключи договор с една от най – големите и престижни адвокатски кантори в София, които работят с пострадали при ПТП и изплащане на обезщетенията им. Адвокатското дружество е специализирано в предоставяне на правна помощ на лица, пострадали от престъпление или деликт, при пътнотранспортни произшествия /ПТП/.  За да не бъдете отново жертва на недобросъвестни адвокати, или застрахователи използвайте формата ни за контакти и изпратете запитване – консултацията е безплатна онлайн. Ще получите и подробни инструкции за това как да защитите правния си интерес и как да получите максимално полагащото ви се обезщетение.

Ако вече се ядосвате, че не сте прочели тази статия по - рано и сте жертва на ПТП, или някой от близките Ви е пострадал - не се колебайте, а се свържете с нас може би все още не е късно.


related

Интервю 5723270669968244192

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item