stoineff

Николай Николов играе канадска със задържан

Клип на полицейски началник, който играе канадска борба със задържан, се появи в един от големите портали за видеосподеляне. Във видеото се чуват и нецензурни думи от страна на полицая, отправени към задържания.

Полицейският началник във видеото е директорът на Областната дирекция на МВР в София Николай Николов. Пред БНТ той предположи, че клипът е сниман преди 6-7 години, когато бил началник на групата за разследване на тежки престъпления в Столичното І-во районно управление.

Николай Николов започва игра на канадска борба със задържан. От записа става ясно, че Николов иска да провери евентуалното алиби на противника си. "Каква канадска борба, ти тренираш в Студентския град? Да те почвам ли, казвай?, казва Николай Николов. Той коментира, че в случая става въпрос за мъжка схватка между двамата.


"Това е една честна, спортсменска игра. Виждате дори, аз на противника си му давам предимство в условията, той играе прав, аз седнал", казва той. Според Николов най-вероятно спаринг-партньорът му към този момент е заподозрян, а не арестуван. Човекът срещу него не е с белезници.

"Рецепта в нашата работа няма. Ако съм счел, че мога да отворя душата на този човек, за да разговаряме и той е дал повод да играем "канадска борба", може би това е бил един от методите, по който да стигна до истината", казва полицейският началник. Към края на срещата Николов отправя нецензурни думи към задържания. Днес Николов признава, че това е грешка. "Не е част от занаята, но във всеки занаят можете да чуете такова нещо", заявява той, цитиран от БГНЕС.

Не преброих само колко пъти нарича задържания "лайнар" и дали след като един човек е задържан автоматично става престъпник.  Не искам да омаловажавам труда на полицая, но считам, че не това е начина да провериш алибито на заподазрян.



related

новини 8712378490842386762

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item