stoineff

Новият хит – магазини за дрехи втора употреба



Сигурни сме, че всеки е виждал подобен род магазини за дрехи втора употреба. Дали сте пазарували от тях е друга тема на разговор. Надявам се със следващите редове да се промени малко остарелият възглед за покупка само на работни дрехи. 
С всяка закупена дреха вие помагате не само на собственото си финансово състояние, но и на природата. Как става това? За всеки килограм дрехи фирмите изхвърлят средно по 6 литра въглероден окис и използват около 5000 литра вода. Да, стряскащи факти са производството на дрехи! Ако сте еколог ето това трябва да ви бъде основната причина да закупувате дрехи втора употреба. Ако сте новатор в модата, то неименуемо сте на точното място. Магазините зареждат свойте дрехи от западните страни, където модата винаги е поне с 1 сезон пред националния ни пазар. 
Винаги и със желание можете да намерите все още нови дрехи, на които им стои етикета със старата цена. В центъра на Пловдив, в магазин FREA, доста често можете да видите кашмирени пуловери, маркови тениски и т.н. с все още оригиналния етикет и английската цена. Там ще намерите цени започващи от 0.99 лв и ще се потопите в богатството на модните тенденции от Великобритания. Отпуснете се и си пригответе няколко часа за една шеметна обиколка и избор от над 15 000 различни артикула. Пловдивската верига магазини FREA е олицетворение на т.нар. shopping терапия. 

related

Стоки и услуги 8675311849883669366

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item