stoineff

13 годишен телефонен терорист от Пазарджик

13-годишно момче подало анонимен сигнал за поставено взривно устройство в училище, бе установено от служители на Териториалното звено „Борба с организираната престъпност“ в Пазарджик и служители на РУП-Септември. В петък около 9 часа на тел. 112 бил получен анонимен сигнал. Детски глас съобщил, че в СОУ „Христо Ботев” в Септември има поставена бомба. Незабавно периметърът около учебното заведение бил блокиран от полицейски патрули. На място пристигнал и екип антимафиоти от Пазарджик. След направената щателна проверка взривно устройство не било открито. При проведеното разследване органите на реда бързо влезли в дирите на извършителя. Оказало се, че това е 13-годишно момче, възпитаник на същото училище. Материалите по случая ще бъдат изпратени на Районната прокуратура в Пазарджик по компетентност.
Трима тийнейджъри, откраднали лек автомобил, са заловени от служители на РУП-Велинград и полицейския участък в Ракитово. В петък 49-годишен мъж сигнализирал в полицията, че лекият му автомобил „Фолксваген Джета” е откраднат. При проведените оперативно-издирвателни действия криминалистите влезли в дирите на извършителите - двама на 19 години и 18-годишен, и тримата от Ракитово. Колата е намерена, а тримата са задържани с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е дознание.

related

България 1327369994199678393

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item