stoineff

Господари на ефира свалени от bTV



“Решението да свалим “Господари на ефира” и “Пълна лудница” от програмата на bTV го взехме ние”, каза за БЛИЦ пиарът на “Глобал вижън” Ани Халваджиян.

"Господарите" еднолично са решили да прекратят договора си с bTV, а причините за това са много - опити за намеса в политиката на предаванията,цензура и доста големи финансови неразбирателства.

И “Господари на ефира”, и “Пълна лудница” са такива формати, че няма телевизия, която да не ги поиска”, каза още Ани Халваджиян. тя добави, че нямат притеснения за бъдещето на предевенията.

“Господари на ефира” стартира в ефира на bTV на 14 септември 2009 г. “Договорът е за 3 г. Ще имаме нов декор и нови адреналинки, които ще изберем в края на месеца”, каза тогава продуцентът Джуди Халваджиян.

Сега хитовото предаване отново се завръща в Нова тв, на която шест години беше запазена марка. “На този етап нищо не можем да коментираме”, каза за БЛИЦ Силва Зурлева, но не отрече рокадата.

Позицията на bTV е по - различна:

"Господари на ефира" и "Пълна лудница" от днес няма да се излъчват в ефира на bTV.

Като причина за спирането на предаванията от телевизията посочват, че са изискали от продуцентите от "Глобал вижън" "дължимата по договорите прецизност", а от своя страна продуцентската компания пожелала да прекрати предсрочно взаимоотношенията.

bTV посочва още, че по данни на GARB рейтингът на "Господари на ефира" е паднал с близо 28% спрямо периода октомври 2009 - март 2010, когато шоуто започна да се излъчва в ефира на телевизията.

В съобщението си медията посочва още, че “независимо от увеличаващите се финансови ангажименти на медията по отношение на предаванията bTV продължи да изпълнява коректно своите задължения“.

Телевизията подчертава още, че е направила огромни инвестиции в "Пълна лудница" и "Господари на ефира".

Договорът между "Глобъл вижън" и bTV media group изтичаше през това лято и предстояха преговори за продължаване на взаимоотношенията между двете страни за новия телевизионен сезон.

От няколко месеца обаче се носи слух, че продуцентът Магърдич Халваджиян ще прекрати отношенията си с bTV.

Мълвата изпраща Господарите в TV7 или обратно в Нова телевизия, където се излъчваха, преди да отидат в bTV.

По-вероятно е обаче да гледаме Рачков, Зуека, Малин и Мария Игнатова в TV7.

"Глобъл вижън" засега не е излязла с позиция за раздялата си с bTV Media Group.

Пред Нова стои само въпросът дали веднага да включат “Господарите” в програмната си схема или да ги запазят за следващия сезон.

related

новини 4825027131720356000

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item