stoineff

Малката Гергана пострада тежко при катастрофа край Симитли



Вчера към 19.15 часа в кв. "Ораново" на пътя Симитли - Предел - Банско малката Гергана Е.Н. пресичала пътя встрани от пешеходната пътека, когато била блъсната от лек автомобил „Опел". Шофьорът 61-годишният Симеон В.К от Разлог, реагирал навременно и успял да натисне спирачка, но въпреки това автомобилът му блъснал момиченцето. Детето е с охлузно-контузни и е настанено в болница в неконтактно състояние.

Рентгеновите снимки не са установили фрактури по крайниците на Гергана. Скенерът на МБАЛ от вчера обаче не работи и не е ясно състоянието на мозъка на момиченцето. С комоцио пострадалото дете е настанено в отделението по хирургия на болницата.

Полевият тест не е установил съдържание на алкохол в издишвания от водача на „Опел"-а въздух. На мъжа е взета и кръвна проба за алкохол.

Детето е настанено в отделението по „Реанимация”. От лечебното заведение отказаха да коментират дали детето все още е в безсъзнание и дали има опасност за живота му преди да бъде извършено пълно диагностициране.

related

при ПТП 583075557882444978

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item