stoineff

Костов: Синята коялиция ще продължи да има пълната подкрепа на ДСБ

Това, което се случи вчера, не е разпад на Синята коалиция. Отхвърлено е конкретно споразумение, с което се поемат се конкретни ангажименти за решителна икономическа политика за защита на правата на хората и тяхната собственост. В него не се споменава името нито Мартин Димитров, нито на Иван Костов. Това лидерът на ДСБ Иван Костов в интервю за предаването „Тази сутрин” на бТВ.

Всичко, което досега е съставено като представителство на Синята коалиция, ще продължи да има пълната подкрепа на ДСБ, като целта на партията е всички създадени органи на Синята коалиция да довършат мандатите си.

„Искам да заявя категоричната воля на ДСБ ние да продължим да подкрепяме всички представителства на Синята коалиция, в това число на Европейския парламент, в Народното събрание, в местните власти, кметовете, избрани с листата на Синята коалиция, всички наши представители, излъчени в комисии, избрани от Народното събрание, защото те не са там благодарение на волята на едно или друго партийно ръководство, а са там, защото са получили доверието на сините избиратели”, каза лидерът на ДСБ.
Добрата новина по думите на Иван Костов е това, че случилото се в Синята коалиция ще даде възможност партията да започне своята подготовка за явяване на изборите през 2013 г.

related

kflrkr 199391587607772386

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диетик

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item