stoineff

Костов: Синята коялиция ще продължи да има пълната подкрепа на ДСБ

Това, което се случи вчера, не е разпад на Синята коалиция. Отхвърлено е конкретно споразумение, с което се поемат се конкретни ангажименти за решителна икономическа политика за защита на правата на хората и тяхната собственост. В него не се споменава името нито Мартин Димитров, нито на Иван Костов. Това лидерът на ДСБ Иван Костов в интервю за предаването „Тази сутрин” на бТВ.

Всичко, което досега е съставено като представителство на Синята коалиция, ще продължи да има пълната подкрепа на ДСБ, като целта на партията е всички създадени органи на Синята коалиция да довършат мандатите си.

„Искам да заявя категоричната воля на ДСБ ние да продължим да подкрепяме всички представителства на Синята коалиция, в това число на Европейския парламент, в Народното събрание, в местните власти, кметовете, избрани с листата на Синята коалиция, всички наши представители, излъчени в комисии, избрани от Народното събрание, защото те не са там благодарение на волята на едно или друго партийно ръководство, а са там, защото са получили доверието на сините избиратели”, каза лидерът на ДСБ.
Добрата новина по думите на Иван Костов е това, че случилото се в Синята коалиция ще даде възможност партията да започне своята подготовка за явяване на изборите през 2013 г.

related

kflrkr 199391587607772386

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item