stoineff

Моторист с полуоткъсната ръка заради катастрофа на бул. "Брюксел"




Катастрофа станала на кръстовището на „Брюксел” и „Христофор Колумб” - автомобил, пътуващ в посока Летище София, при ляв завой към бул. „Христофор Колумб”, засича мотоциклетист излизащ от Терминал 1.

„Всичко стана за секунди, преди да завия погледнах и на хоризонта не се задаваше никакво превозно средство”, разказва шофьорът на автомобила в репортаж на btv. Мотористът е карал минимум със 150 км/ч. Вследствие на удара 26-годишният А.Е изхвърча на 90 - 100 метра от мястото на катастрофата.

От "Пирогов", където е настанен пациента дадоха информация, че състоянието на мъжа е тежко, а дясната му ръка е полуоткъсната. д-р Людмил Симеонов - шеф на клиниката по хирургия на ръката и доц. Маргарати Кътева ще се опитат да пришият пострадалата ръка.

От КАТ коментираха, че кръстовището, където е станал пътния инцидент, е добре регулирано. Според органите на реда вероятно и двамата водачи са минали на зелено.Обстоятелствата около катастрофата се изясняват.

related

при ПТП 8392109409742331461

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item