stoineff

Наркотици в Самораново



14 листа рецепти на български и руски език за смесване на съставки за производство на наркопродукти са иззети от вила в дупнишкото село Самораново. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. От вилата са иззети голямо количество наркотични вещества и прекурсори за производство на наркопродукти.

Наркотикът, както и голямо количество продукти за производство на дрога, са открити при предприето от служители на Районно управление „Полиция”-Дупница претърсване на вила в село Самораново, ползвана от 52-годишния криминално проявен и многократно осъждан жител на Дупница Н.К.. Открити са близо 9 кг марихуана, почти килограм кокаин, 16.140 кг прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, 1.132 кг метамфетамин.

 Пак там са намерени 1.598 кг кристално вещество с неустановен състав, 12.5 л диетил етер, 2.5 л тулол, сярна киселина, шишета с метанол, множество шишета с различни надписи и с неустановено съдържание, туби с течност, прекурсори, 3 кашона с лабораторна стъклария.

Н.К. е с множество полицейски регистрации за притежание, производство и разпространение на наркотици. Многократно е осъждан - за притежание на наркотици, нанасяне на средна телесна повреда, закана за убийство. Последната ефективна присъда е изтърпял през 2011 г.. В полезрението на разследващите от ОДМВР-Кюстендил и районното полицейско управление е попаднал месеци, след като е излязъл от затвора.

Н.К. не е открит на известните адреси, обявен е за издирване. Срещу него е образувано дознание, работата по документирането на случая продължава под надзора на окръжната прокуратура.

related

новини 554988759107878466

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item