stoineff

Тимошенко с опасност за живота

Животът на Юлия Тимошенко - бивш премиер на Украйна е в опасност,това заяви дъщеря и Евгения на пресконференция в Прага, предаде РИА Новости.

Миналата седмица Тимошенко, която излежава наказание в Харковския затвор, чрез свои съмишленици съобщи, че при превозването й от затвора в болницата тя е била влачена увита със чаршаф и със завързани ръце и крака. Служителите в затвора по нейните думи са я ударили в корема, в резултат на което от силната болка тя е изгубила съзнание. Тимошенко подаде жалба за действията на охранителите, но украинската прокуратура не намери основания за започване на наказателно дело. Юлия Тимошенко обяви гладна стачка в знак на протест срещу жестокото отношение в затвора.
„Действително времето тече. Не знам колко дълго майка ми ще може да гладува, вероятно още пет-десет дни”, заяви Евгения Тимошенко. По нейните думи Украйна в момента е на границата да се превърне в тоталитарна държава.

related

Свят 7865071108146289183

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item