stoineff

Има ли българската следа в атентата?

Има ли българската следа в атентата?  Хизбула се изсмя на предположението, че те са организирали този атентат: "Ние не воюваме с туристи" Израел пък обвинява точно тях. 

Има ли организирани звена на  Хизбула в България, има ли последователи  сред българските мохамедани?

Ако терористичният акт е организиран извън пределите на страната, как взрива е стигнал до летището?

Официалната версия, с която излезе Цветанов за атентата на летище Бургас е, че камикадзе с чанта и бермуди с паспорт от Мичиган се е самовзривило. Много удобно. Сигурно и сам е решил спонтанно да се самовзриви на летището, а там се е озовал като се е телепортирал от кораба майка. Разбира се тази версия не отговаря на много въпроси:

1. От къде е внесен взрива в зоната на летището?
2. Кой е съдействал на терориста на територията на България?
3. Кой е организаторът?
4. Защо след сигналите за атентати единствената реакция на правителството беше: „Арабският свят прави бизнес в България - на всеки ъгъл има дюнер. Надяваме се това да бъде отчетено от хората, които вземат решенията за подобни актове. Те се вземат централизирано, като се взема под внимание поведението на отделните държави",

Ще кажа какво мисля по въпроса.

1. Атентатът е организиран в България и на българска територия. Камикадзето е нямало начин да донесе взрива по въздух - контролът е прекалено силен.

2. Няма камикадзе. Автобусът е "зареден" на наша територия и е взривен дистанционно.
3. По организацията на атентата се работи от поне половин година на наша територия и още поне толкова в друга (коя е ще ви кажа по късно)
4. Атентатът е част от конфликтите - САЩ - Иран - Палестина - Сирия - ... и е провокация .. ако предположенията ми са верни скоро ще видим нова война в Близкия изток.

related

новини 1846541098070798538

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item