stoineff

Noir: Новият аромат на Tom Ford за мъже

Искам дрехите ми да могат да преминат през поколенията. Примерно много ще се радвам ако след 60 години някое момиче сподели на приятелката си: "Тази рокля беше на баба ми!", и същата й отговори: "Мили Боже! Много е красива." Искам дрехите ми да бъдат красиви. Целя се да създавам модели, които могат да се носят повече от един сезон. Затова и много от нещата ми са скъпи." Открийте яки дрехи в магазин „best code” - www.bestcode.bg.

Noir: Новият аромат на Tom Ford за мъже

Винаги е имало шум около новите аромати на Tom Ford, така и трябва да бъде, никога няма да разочароват. Новообявеният парфюм е озаглавен просто – Noir
Пикантен и пълен с нотки на червен пипер, идийско орехче, меча пета и градински чай – той има най-върховна нотка на виолетка, което е голяма изненада за мъжки аромат.
Ford го нарича „енигматичен и изненадващ“. Ще бъдете силно затруднени да намерите някой, който не би искал да го пробва, без значение мъж или жена.

Кампанията за промоция на аромата е стартирана лично от Tom Ford в много мрачен и мъжествен образ.
Noir ще бъде официално представен през октомври 2012.

related

Стоки и услуги 7505559074443456986

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item