stoineff

Катастрофата в Мирково - загина 21 годишно момиче


София. 21-годишно момиче загина при катастрофа  предизвикана от пиян шофьор, съобщиха от ОДМВР - София.

Тази нощ към 01.30 часа в РУП -Пирдоп е получен сигнал за пътен инцидент в района на с. Мирково. Незабавно на място е изпратен полицейски автопатрул, който установява, че лек автомобил „Ауди А3”, управляван от правоспособния водач Б.М. на 28 години от Пловдив се е преобърнал в крайпътна нива.

При инцидента е загинала пътничката в автомобила А.К. на 21 години от София. Спътникът и С.Б. на 27 години от Казанлък е настанен в болница с леки травми, без опасност за живота.

При извършената проверка за алкохол на водача на катастрофиралия автомобил - Б.М.е установена концентрация от 1,75 промила в издишания въздух. Пияният шофьор е останал невредим при инцидента.

Същият е заведен за кръвна проба. При извършения първоначален оглед от ДОГ е установено, че водачът е загубил управление и автомоблът е излязъл от пътя на ляв завой, навлизайки в нива, където се е преобърнал. Пияният шофьор е задържан в РУП - Пирдоп с полицейска заповед до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Още по темата: Как да процедирате ако сте пострадал при ПТП

related

при ПТП 7955865440768082745

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item