stoineff

Трупа на мъж от Белене изплува край Свищов

Причина за смъртта е тежка гръдна травма, а не удавяне!


Труп изплува от Дунав край Свищов, съобщиха от ОДМВР в Пловдив. Вчера сутринта в полицейското управление в Свищов е получен сигнал за видян труп, плуващ по реката в района на местността “Паметниците”.

 На място са изпратени служители от РУП – Свищов, Гранична служба, експерти от ОДМВР – Велико Търново, разследващи полицаи, служители от ОУ ПБЗН и съдебен лекар. От извършения първоначален оглед е установено, че тялото е на 49-годишен мъж от Белене.

В хода на разследването станало ясно, че същият е бил видян за последно на 2 юли в родния си град. Същият ден на километър от Белене в посока Свищов на брега на реката са намерени колело и дрехи, за които впоследствие е установено, че са на 49-годишния мъж.

От извършената аутопсия са установени множество травми и кръвонасядания по цялото тяло.  В полицейското управление в Свищов е образувано досъдебно производство. По случая работят служители от ОДМВР – Велико Търново и ОДМВР – Плевен.

related

новини 1624281498713705701

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item