stoineff

Двама непълнолетни на 15 и 17 години арестувани в Костинброд


Криминално проявени младежи на 15 и 17 години от Костинброд бяха задържани, след като разбили автомобил и откраднали авторадиото. Вчера около 7.50 часа собственик сигнализирал в полицията, че през нощта неизвестни счупили шофьорското стъкло на колата му и откраднали радиото на стойност около 120 лева.

Автомобилът с марка „Фолксваген Поло” бил паркиран пред дома на тъжителя в ж.к. „Зора”. По случая било образувано досъдебно производство. Служителите на реда веднага се заели с разкриването на престъплението. След няколкочасови издирвателни действия криминалистите установили самоличността на извършителите.

Оказало се, че кражбата е дело на двама непълнолетни на 15 и 17 години, добре известни на инспекторите от детска педагогическа стая, регистрирани многократно за кражби. В хода на разследването станало ясно, че младежите са получили поръчка да откраднат и доставят СД плеър, но вместо това отмъкнали радио. Инкриминираната вещ била открита в дома на посредника, който трябвало да я предаде на поръчителя. Радиото, обект на кражбата е иззето. Докато работели по изясняването на случая, полицаите установили, че предната нощ 15-годишното момче е счупило с камък панорамното и задното стъкло на още един автомобил „Хонда Сивик”, паркиран в същия район, но без да извърши кражба от него. Непълнолетните младежи били доведени в районното управление за разпит, след което са предадени на родителите им. Уведомена е районна прокуратура- Костинброд.

related

криминални 2374266166410481352

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item