stoineff

bulgariatravel.org - Провал и обир на българския данъкоплатец


Ако си мислите, че Фейсбука и Туитъра на ПРСР за 100 000 лева са провал, то вижте какво (не) става с проекта www.bulgariatravel.org на стойност 6.4 милиона лева. След като на няколко пъти за последната година медиите обръщат внимание на рехавото, меко казано, поддържане на"най-мащабния проект, свързан с уеб маркетинг, поръчван от държавата", www.bulgariatravel.org, отговорните за това фирми се активизираха епизодично.

За съжаление, явно моментът за размахване на тоягата от нас е дошъл отново. Фейсбук страницата http://www.facebook.com/bulgariatravelorg е оставена на самотек и е флуудната от

Април насам, а имащият 189 последователи Туитър профил, също не е виждал активност от 12-ти Април. В самия сайт, последната актуална публикация е от 22-ри Юни 2012, тоест, от има – няма 3 месеца, онлайн лицето на Българския туризъм не се е бръснало.

Самото изпълнение на проекта е под всякаква критика, но там, както знаем, парите са потънали и нямат връщане, така че няма какво да се вайкаме.

Разбира се, веднага щом сме заспали да качваме съдържание, веднага и трафикът към страницата е започнал да пада.

Хайде, време да ги ръчкаме отново да си свършат работата :-)

Владимир Каролев


related

оПозиции 5758042565852786839

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item