stoineff

Тия македонците са уникално прости!

Препис от "История славянобългарска" ползват македонските журналисти като доказателство за съществуването на  "македонски ръкописи"

Днес едно македонско издание пусна смешна статия, че срещу Македония имало "антимакедонска" кампания, на България и българските власти. Смешното в случая е, че докато доказваха твърденията, показваха кадри от Паисиевата история "История славянобългарская"


В надписа се вижда ясно надписа "История славянобългарска" - а още по - ясно е, че тя не е македонски ръкопис. 

Естествено всеки средно интелигентен човек може да разбере само по заглавието, че не става дума за македонска история. Опитите на Македония да си съчинят история, в която България не съществува са меко казани смешни и жалки. Ето писанията в това смешно издание:



"В антимакедонската кампания на българските власти за изложбата на средновековни ръкописи в Брюксел се включи и българския европратник Андрей Ковачев. Недоволен от прилагателното "македонски" в наименованието на изложбата Ковачев отново заплашва с евроинтеграцията на страната отбеляза, че от Македония се иска да има добри отношения със съседите си.

Част от българските политици, медии особено агенция Фокус създадена от бивши агенти на българското разузнаване не спират с хайката срещу Македония. Последната антимакедонска кампания е свързана с изложбата на средновековните ръкописи, намерени в България, която трябва да бъде поставена в Брюксел през октомври води българския евродепутат Андрей Ковачев, който смята, че в Македония все още витае духа на Югославия. "За съжаление те все още се опитват с лупа да намерят аргументи, за да докажат теорията, че в цялата история на човечеството македонците нямат нищо общо с българите, което е много глупаво ...", казва Ковачев.

Ковачев пред българските медии се хвали, че от белгийските домакини на изложбата е получил обещание, че в заглавието на изложбата няма да стои думата македонски, като че изложбата от самото начало има друго име. Той крие факта, че в каталозите и рекламните материали на изложбата от самото начало фигурира името 1000 години писмена традиция в Македония..."

Освен това се оказа, че зная и македонски. Та я преведох тази глупост и вие да я изчетете!

 
Македонски изцепки
Скрийн шот към  http://www.kanal5.com.mk, който не заслужава жив линк, а е възможно да изтрие смешната си публикация!




related

Любопитно 357191002875989692

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item