stoineff

Пикасо срещу Детектив Алекс Крос

Пикасо срещу Детектив Алекс Крос
"Пикасо"

От 9 вети ноември отново в кината ще пищят женките. Поводът е банален тогава тръгва по кината "Детектив Алекс Крос". Отново на големия екран ще може да гледат Матю Фокс. Той е познат на българските зрители от сериала "Lost", където играеше доктор Шепърд.

Сегашното роля на Фокс е на Пикасо - садистичен и изобретателен и суперинтелегентен убиец. Режисьор на филма е Роб Коен, а сценария е по единия от романите на Джеймс
Патерсън, което е обещаваща взривоопасна смес дори и за мъжката аудитория. Не забравяйте, че "Бързи и яростни" се роди именно под режисурата на Роб Коен.

Главният герой д-р Алекс Крос ( в ролята Тайлър Пери) е бившо ченге,който консултира колегите си от ФБР и преследва Касапина (Матю Фокс)

Докато д - р Крос изследва садистичните убийства, "Пикасо" му изпраща лично и смъртоносно послание. Дедективът се заклева да открие убиеца,с цената на всичко.
Съливан, обаче, непрестанно се измъква, като в същото време тласка Алекс Крос да престъпи всякакви ценности и морал и като човек, и като баща и като полицай.

Наближавайки убиеца, нещата се объркват неизмеримо, доказателствата са противоречиви и ужасяващи..


related

култура 4859841713425244852

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item