stoineff

Човек загина при катастрофа след панихидата в Катуница


В катастрофа загина мъж, а още пострадаха на магистрала "Тракия".




При катастрофата са се ударили две коли, които след това са се запалили и изгорели. В единия от автомобилите са пътували фенове на Левски, които са се връщали от село Катуница, където днес се състоя панахида, точно година след трагедията, в която загинаха Ангел Петров и Павел Толев.

На 31-ия километър в посока София, като инцидентът отне живота на млад мъж. При катастрофата бе ранен шефът на Националния клуб на привържениците на "сините" Владимир Владимиров - Гугутката. В болница със счупена ръка е настанена и Елена Ваташка от БФС. Катастрофата е станала около 18 часа.

Два автомобила са се сблъскали и са смачкани до неузнаваемост. При сблъсъка колите са изгорели напълно.

В едната кола са се возили Владимиров, Ваташка, както и още двама привърженици на Левски. Те са се връщали от Катуница, където днес футболни фенове от цялата страна се събраха на гробищата в селото да почетат паметта на Ангел Петров. Те се ударили в автомобил, който бил спрял в аварийното платно на магистралата без никаква сигнализация.

Жертвата била в спрялата кола. Ваташка е със счупена ръка, а още един от возещите се в автомобила с нея е в болница със счупени кости. Владимиров и другият по-леко пострадал са били откарани за преглед в болница. Състоянието им е стабилно, без опасност за живота.

В селското гробище присъстваха хора от цяла България и привърженици на много футболни клубове - "Ботев" (Пд), Локо (Пд), "Левски", ЦСКА, Берое и други.

Как да процедирате, ако пострадате при ПТП

related

България 8295587284317837079

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item