stoineff

Златка излъга цялата нацияTutankhamon661.blogspotСериозно ли вярвате, че има европеец, който мисли Англия за столица на Великобритания?

Или фотомодел , който не е чувал за Париж, Милано, Рим, Лондон, след като това са градовете, задължителни за всяка мечта, свързана с мода и лайфстайл?


Или българин, който не знае столиците на съседните държави и дори смята Белгия за главен град в Сърбия?

Аз не вярвам.

А зададохте ли си въпроса "Защо Биг Брадър избра точно Златка за тази лесна мисия"? Всеки друг би се справил без никакъв проблем, но прецакаха точно нея, тъй като е идеална и най-подходяща за образа "Глупава красавица". Естествено, далеч не всяка красавица е глупава, но хората са свикнали да мислят така, а на някои дори им харесва да си въобразяват, че са "повече".

Обиколих всички форуми - злорадството се набива в очите. Никой не гледа това "тъпо" шоу, но всички са в час със събитията и ги обсъждат настървено. Следователно говорим за нещо, от което хората определено имат нужда.

Точно тази "струна" докоснаха продуцентите. Дори чувам думите на Златка, докато се е съгласявала да се прави на глупава срещу определена сума: "Пука ми! Tе и бездруго ме мислят за тъпа".

Девойката прибира банкнотите, жертвайки нещо, което не притежава и не ce очаква от нея, а Биг Брадър изостря вниманието и кара народа да забрави всичко останало - двете страни постигат основната си цел.                Добро и зло


                                                 Най-популярни публикацииГалерия - Радина Кърджилова - 3                                                      Отмъщението на Витали Кличко             Landscapes / Пейзажи – 2


Online Job for All. Work from home computer.


related

Черната Златка 7345323903438903765

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item