stoineff

Две идентични катастрофи в Цани Гинчево и Харманли - тази нощ

катастрофа
Катастрофа край Харманли

Две специфични катастрофи в източна България станаха тази нощ.

“Пежо” с хасковски номер навлиза в насрещното платно за движение на път Е-80 в близост до Харманли и удря челно стълб за високо напрежение.


Автомобила се движи по нанадолу по стръмния път и по неясни причини излиза от пътя западно от Харманли. При катастрофата и трима от пътниците са пострадали. Прегледани са и са настанени в болнични заведения. причинена от 20-годишен неправоспособен шофьор в Харманли тази сутрин, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Младежът се движил с несъобразена скорост по малките часове на нощта на улица "Районна" в Харманли, когато загубил управление над "Пежо"-то си и излязъл от платното в ляво по посока на движението. Колата се преобърнала и се е ударила в железен електрически стълб. От удара водачът е с мозъчно сътресение, контузия на гръден кош и изкълчени пръсти на лява ръка. От катастрофата са пострадали и возещите се в колата двама пътници на по 22 години.

Единият от тях е с мозъчно сътресение и контузия на гръден кош, а другият - с мозъчно сътресение и разкъсно контузна рана на главата. Тримата мъже са настанени в местната болница без опасност за живота.

При другата катастрофа "Фолксваген" се е забил в къща край шуменското село Цани Гинчево, съобщиха от полицията.Фолксвагенът е идвал от село Никола Козлево към центъра на Цани Гинчево. Колата излязла от платното, ударила се в къща и се забила в железобетонен стълб. Хора от селото извадили от автомобила пътуващите в него мъже от добричкото село Зърнево – 48-годишния Н.С. и А.И на 44 години.


Вижте и: Информация за пострадали при ПТП

related

катастрофа 3934120075654211970

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item