stoineff

За цитрусовата принцеса приказката свърши

Мария Янкова Ламборджини
Мария Янкова "Цитрусовата принцеса е известна със страстта си
към лъскавите играчки и автомобили


Сотир Янков
Сотир Янков

Сотир, Елена и Мария Янкови са сред най - големите измамници в ДДС схемите за източване на хазната. 


Атанас Бонев - племенник на Христо Бонев е участвал също в престъпната схема, като на него се е падало да организира фиктивните фирми, чрез които се е извършвала измамата. Създадени са множество фалшиви и фиктивни финансови операции, както и счетоводни документи с невярно съдържание. По първоначални данни има доказателства за измами в размер на 5 000 000 лв. като се счита, че това е една пренебрежимо малка част от действителните фалшификации, които са извършени от групата.

Акцията и арестите са извършени под наблюдението на прокуратурата. Има много голяма вероятност Сотьо и семейството му да бъдат осъдени, като наказанието за престъпленията е 8 години затвор. Претърсени са над 10 адреса, и са конфискувани множество софтуер и документация, които уличават семейството в данъчните измами. Обиските не са завършили.

Елена Янкова - ГЕРБ
Елена Янкова - областен
секретар на ГЕРБ



Елена Янкова е, областен секретар на ГЕРБ - Предприемачи в Пловдив държи веригата луксозни фризьорски салони "Арлет", а съпругът и Сотир Янков е вносител на цитрусови плодове.

В Пловдив „цитрусовата принцеса” - Мария е известна с луксозните возила, с които се движи - последната и играчка е ново черно "Бентли Континентал". Майка и баща и също не се шегуват в избора на луксозни возила - съответно спортно Porshe и поръчков чисто нов Mercedes GL.



Мартин Данона, който е спряган за гадже на Мария, ще се наложи да се лиши за известно време от ласките и.

related

България 3899549254109718087

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item