stoineff

Тежката артилерия, или капсов пистолет

Тежка артилерия
Тежката артилерия - Десислава Атанасова

За всеки, който е ходил в казармата, е ясно, че тежката артилерия е един от най - силните козове във войните - както при сухопътните акции, така и във флота.




 Японците например пердашат Русия в битката при Порт Артур именно благодарение на по - тежките си и далекобойни оръдия и нанасят ужасяващи поражения на целия руски флот... Така се "плескат" руснаците не като Дянков!

Нашата тежка артилерия обаче е Десислава Атанасова. Така поне я представи Бат Бойко. След реформите, които направи и след като отида на лекар, и след като получа съвременно медицинско обслужване, срещу здравните осигуровки, които внасям ми се струва, че Десиславка е обикновен капсов пистолет. Може да ги помните. Слагаш капсата и пукаш. Гърми лекичко .. не е като гаубица, но гърми. Ефектът е нулев, само предизвиква шум..

Моя син е хронично болен на 3 години. Преди да дойде този министър (тежката артилерия), лекарството го плащаше "Здравната каса" - тоест пак ние данъкоплатците, но сега вече го доплащам по 36 лв. месечно. Веднъж си плащам здравните осигуровки (за да ползвам някакви здравни услуги със съмнително качество), а втори път пак плащам за въпросното лекарство  за детето ми.. А здравна помощ от 20 години не съм ползвал... Солидарността а? Кой е солидарен с мен - който плащам двойни осигуровки за себе си, като управител на фирма и на друг трудов договор, а плащам и здравни осигуровки на работници? Кой?!

Тежката атрилерия трябваше да стреля и да унищожи безполезните институции НОИ и НЗОК, които не предлагат нищо на хората, които ги пълнят - оказа се, че е поредния капсов пистолет!

related

оПозиции 7618950418113184879

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item