stoineff

Авио шоу по случай честването на 100 - годишнината от


Въвеждат се промени в движението в района на село Граф Игнатиево пътя Пловдив - Карлово заради авиошоу на 6 октомври от 9.00 до 15.00 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 


Поводът е провеждане на "Открит летателен ден" на авиобазата в споменатото село по случай честването на 100-годишнината от първия боен полет на Българските военно-въздушни сили. На авиошоуто се очаква да присъстват между 8000 и 10 000 зрители с около 5000 автомобила, които могат да бъдат спрени на три временно обособени места за паркиране, означени със знак Д-19 "Паркинг".

След приключване на програмата във времето от 14 часа до 15 часа е възможно временно да бъде затруднено движението по пътя Пловдив - Карлово и да бъдат отклонявани превозните средства по заобиколен маршрут през селата Царимир – Церетелево – Неделево - Голям Чардак - Малък Чардак – Строево и Труд.
За удобство и улеснение препоръчваме на посетителите на авиошоуто да използват за придвижване междуградските автобуси и жп транспорта. В тази връзка в деня на събитието организаторите са осигурили извънреден превоз с влак в двете посоки между Пловдив и Карлово.

related

България 2709153684266199551

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item