stoineff

Зукърбърг промени света

Сега имаме един съвсем различен свят - Каза Медведев на срещата си със
Марк Зукърбърг

Един млад милиардер, който промени света - това е Зукърбърг.

 Съвременния живот е немислим без Фейсбук
. Много хора опитват да омаловажат факторът, който социалната мрежа оказва върху живата ни.

Световните медии се съсредоточиха върху факта, че при срещата си с Медведев, Марк е бил с костюм, за разлика от премиерата на компанията си на фондовата борса. В навечероето на първичното, публично предлагане на Wall Street той се появи пред големите инвеститори със суичър с качулка и дънки.

Младият предприемач, показа, че добрите идеи продължават да променят света и то по - динамично от очакваното. В момента в социалната мрежа има толкова информация, колкото цялото човечество не е генерирало за цялото си съществуване.

За добро, или лошо Фейсбук управлява общественото мнение, организира протести, ражда революции, непрекъснато се саморазраства и самоуправлява.

Поне за момента мрежата, няма алтернатива в Америка и Европа - няма и конкуренция и въпреки, че злите езици казват, че това е просто един голям сайт, който бавно и тромаво следва новостите в мобилната сфера Фейсбук налага нови идеи, брандове и начини на мислене. Facebook има 845 милион потребителя, които всички големи компании искат да могат да имат като клиенти..

related

Онлайн бизнес 5691047499739537258

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item