stoineff

За мен Мариана Попова е най-отблъскваща


The Law

Не знам кое я кара да вярва, че е “звезда”, след като не става и за “звездичка”. Bинаги са ми били противни хората, които постигат някакъв успех и веднага започват да се провъзнасят до небето, сякаш са световна величина. Tочно това наблюдавам при умната Попова. То бива самовлюбеност, обаче нейното направо троши многогодишни рекорди.

Естествено, че е просташко да пърдиш в затворено пространство и да се хихикаш – реакцията й спрямо тази селяния беше правилна. Hо има друго. Цялото й поведение е като на някаква примадона. Подобно нещо не съм видял дори при Лили Иванова, която има далеч повече причини да тежкарее. А Попова се държи така, сякаш цял живот е обитавала друга планета, може би златна, и сега за пръв път се сблъсква с някои особености на земните жители.

За мен поведението й е плод на крещящи комплекси. Тя иска да се представи за нещо много велико. Започвам да се чудя защо изобщо участва в шоуто, след като хора с нейните разбирания и поведение смятат “Биг Брадър” за върха на простотията. Явно и умът й трябва да получи кавички, защото не разбира, че едва ли ще постигне вдигане на рейтинга, какъвто определено преследва. Всъщност върви в обратната посока.

Нека си го кажем честно: абсолютно всеки участник влиза в Къщата заради парите. Mоже да има и други цели, но финикийските знаци винаги са сред тях. Тук Попова отново се издъни, заявявайки бурно, че не желае наградата. Tогава защо си там бе, девойче? От какъв зор се излагаш? Отново виждаме пример как хората искат нещо, а действат така, сякаш целта им е да го загубят.

Същата вечер Големият брат реши да ме сюрпризира, прилагайки обиграния лицемер Иво Танев към “баницата с късметите”. Имал съм личен контакт с този човек и знам колко далече от истинското му лице е онова, което показва по телевизията. Слушам и гледам – всичко разбира, на всеки е готов да помогне, целия свят иска да прегърне с доброто си сърце. А на практика долен, но пък неуморен интригант. Ако не го бях видял с очите си, никога не бих повярвал, че този човек може да се цигани за 1 лев /един лев/, при това за нещо, което е длъжен да плати. Финансови проблеми ли има, друго ли е, не знам. Hо за един лев да се тръшкаш, почервенял от гняв, определено е висша форма на скръндза. И такъв да се представя по телевизията за всеразбиращ, мил, добър, дори мечтан за приятел?! Айде, моля, не на мен!
Пари от Интернет


Мартин Карбовски


Nina Dobrev - Photos / Нина Добрев - Снимки


Michael Kiske & Amanda Somerville - Silence (Official video)


Within Temptation

Online Job for All. Work from home computer.

related

шоу 7434768622589412848

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item