stoineff

До колко работи ... едно нестандартно начало


dokolko


В: Случвало ли ви се е да се чудите до колко часа работи определена фирма производител, доставчик на услуги, заведение, или административно звено? С новата идея на един млад предприемач това вече ще бъде на един клик разстояние, но нека сам се представи на читателите на „Интервю”:


О: Здравейте, казвам се Денис на 24 г, студент по Право. Хобито ми е да се занимавам с реализирането на подобни интересни проекти, свързани най-често с човешките потребности и интереси.

В: Как ви хрумна идеята за такъв вид сайт?


О: Идеята за сайта се роди отново от чисти човешки потребности.Много често ни се случва да излезем с приятели вечерта и да се чудим в кое заведение да отидем, където няма да ни кажат „приключваме след половин час”. Друг случай е когато в събота или неделя спешно ми трябва банка, а незнам коя работи и започва едно безкрайно търсене в интернет. Така всеки път си казвах: ,,Трябва да направя един сайт за работното време на фирми, заведения, магазини и други, който да улеснява всички потребители”. И така се появи dokolko.com

В: Кажете, как бизнесът ще спечели от вашата услуга. С какво сте по – добри от сайтовете за обяви, например?


О:Сайтът е предназнавен да служи както на потребителите, така и на собствениците на различните фирми. Както вече споменах, въпросът с работното време засяга много хора, с различни възраст, интереси и професии. Всички тези хора се интересуват от тази информация и ние искаме да съберем възможно най-много фирми в един сайт и така да улесним максимално потребителите. Тук идва и ролята на собствениците и управителите на различни фирми, които имат възможност сами да добавят информация за обектите си и така даваме шанс да популяризират своя бизнес и услугите, които предоставят. Надявам се да постигнем една симбиоза и да сме си взаимно полезни.

В: Вижда се, че освен работното време всяка фирма получава и кратко ревю. Кажете повече за това на нашите читатели.


О: Освен работното време, контакти, уеб сайт и адрес на обекта сме добавили и кратка информация, с която да изясним какви услуги предлага фирмата или какво представлява магазинът, музеят и т.н. В краткото ревю освен информация за дейността на обекта, понякога сме отбелязали лятно и зимно работно време, обедни почивки, ако има такива и друга специфична информация, с което целим да сме максимално полезни за потребителите. Държим да има кратка представителна информация, защото ние не представяме само големи и вече популярни фирми ,а даваме шанс и на нови, неизвестни фирми да бъдат добавяни и представяни на хората.

В: Малко встрани от темата, но бихте ли завършили изречението: „Професионалистът е ….”


О: Професионалистът е човек на мисленето. Креативен и адаптиращ се в бизнес средата.

В: Посъветвайте читателите ни, как да се отнесат към рекламата и маркетинга на бизнеса си? Задавам този въпрос, защото вашия сайт е възможно скоро да бъде един от най – мощните маркетингови инструменти в България.


О: На първо място, аз залагам на рекламата в Интернет, тъй като достига до много голяма група хора. Интернет дава възможност за изключително добра реклама, на ниски цени. Рекламата в интернет завзема много голяма част от бизнес маркетинга и аз лично се доверявам на този вид реклама.

В: Как мислите да продължите развитието на идеята си?


О: Имам много идеи, които се надявам да успея да реализирам. Основната цел е да се улеснят максимално потребителите.

В: Благодаря за интервюто!


related

Онлайн бизнес 4977657680291270125

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item