stoineff

Екатерина Гергова е момичето самоубило се във Враца

Екатерина Враца

Екатерина Гергова е момичето самоубило се във Враца в четвъртък след обяд. Била разпозната и от родителите си, които се обадили след края на работния ден, 

че дъщеря им е изчезнала и не отговаря на телефона си.

Майката на загиналото момиче Тодорка Гергова е шефка от 2 години на РИОСВ във Враца, бащата Христо Гергов е служител във врачанския клон на СИБанк. Покрусените родители казали пред разследващите случая, че не са имали конфликт с дъщеря и нямат обяснение за решението й да сложи край на живота си.

13-годишната Катя била 7-класничка в СОУ "Хр. Ботев" и часове преди да вземе фаталното решение нищо в поведението й не подсказвало, че има някакъв проблем, който да го предизвика, твърдят съученици и учители. В училище била отличничка, участвала в редколегията на школския вестник и винаги била жизнерадостна и усмихната.

Седмокласничката свършила часовете около 13.30 ч. в четвъртък и на тръгване обещала на съучениците си на другия ден да им донесе обещания материал за вестника. После се прибрала в дома и оттам говорила по телефона с майка си. След това следите й се губят и никой не знае какво е правила до около 16 ч., когато се хвърля от блок в другия край на града във фатален полет.

В училище "Хр. Ботев" бяха потресени от новината за самоубийството и всички тънеха в догадки какво е накарало Катя да сложи край на живота си. Психолози вече работят с децата от нейния клас, а в школото е обявен траур.

related

България 6897004440245016286

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item