stoineff

Седем часа разлика - скандалът продължава

Скандал със 7 часа разлика

"Налага се да преустановим снимачния процес на сериала, чийто копродуценти сме, въпреки искреното ни нежелание да прибегнем до това крайно решение.

 За да продължим работа е необходимо другият копродуцент - bTV Media Group - да изпълнява стриктно основното си задължение по договора, а именно да извършва плащанията за продукцията в определените от договора срокове."

Това съобщиха от „Глобал филмс" по повод публикациите, за прекратяване на снимките на сериала „Седем часа разлика" и последвалия медиен интерес.

"Голямото желание на Магърдич Халваджиян и целия екип е „Седем часа разлика" да продължи да радва почитателите си и след приключване на третия сезон (и част от четвъртия), чиито епизоди вече са заснети", казват още от компанията.

"Този сериал е наша рожба! Създадохме го заедно с прекрасните сценаристи Любен Дилов и Милена Фучеджиева. Отидохме с идеята в bTV. Реализирахме един успешен продукт, с който се гордеем. Тъжно ни е, че ще приключим с него по този начин, но за да продължим аз лично и екипа ми да работим, се нуждаем от финансово обезпечаване. Жалко е също, че великолепните актьори, които имат огромна заслуга за успеха на „Седем часа разлика" и които се превърнаха в любимци на зрителите също са потърпевши в тази ситуация. Лично аз поканих Ваня Цветкова и тя се завърна в България, за да стане част от нашия сериал. Всички ние сме емоционално обвързани с това, което заедно създадохме", отбелязва Магърдич Халваджиян.

От „Глобал филмс" все още са готови да възобновят снимачния процес, стига bTV Media Group да гарантира финансовото обезпечаване на продукцията, както предвижда договора.

related

Любопитно 4008658054111153095

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item