stoineff

Йордан Митренцов - Джорди в оргия с кандидатки за мис Варна

mis varna

Йордан Митренцов - Джорди заедно със вои приятели и един куп претендентки за Мис Варна си спретнаха оргия в квартал Виница, на която дори и Калигула би завидял.


Мис ВарнаВарненецът на 23 години с официално спечелени 220 000 долара от покер турнири, е бил един от най-дейните на партито. Скъп алкохол и дизайнерски наркотици са хит сред подобни партита.

Доста свободна поведение демонстрирала една от претендентките за короната на Мис Варна – Жаклина Венелинова Ялнъзова. Девойката, която е едва на 14 години, развявала цици край басейна без изобщо да се притеснява.

Колежката й Габриела Янакиева й правила компания в стриптийза, като двете не били единствените, които захвърлили банските си след няколко изпити шота.
Веднага след като се разшумя за скандалните фотоси, запечатаните на тях побързаха да ги свалят от профилите си.

Мис Варна

 „Интервю" обаче успя да се добре до част от пикантните снимки, на които ясно личи разюзданото поведение на манекенките. Кулминацията на партито била, когато всички се изреждали и надигали с уста шотове с алкохол, поставени върху голото тяло на моделка, известна като Бонбон Принцес.

голи миски


Шефовете на модните агенции, към които са моделките, скочили като попарени, след като разбрали, че изпълненията им са документирани и са станали обществено достояние.

Източник: ШОК

related

Любопитно 8458813963907965661

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item