stoineff

Реклама в "Интервю"

Целта на "ИНТЕРВЮ" е да предложи качествена услуга от която рекламодателя да получи максимални приходи, престиж и популяризиране на сайта си, търговската марка, или бранада, който опитва да наложи на пазара.
Ние не претендираме с количеството на посещенията, а с тяхното качество. При над 60 000 посетители на месец таргета на посетителите ни е група от хора, които се занимават активно с ПР, Журналистика, Политика, Новости и постижения в ИТ сектора, Онлайн бизнес. Читатели на "Интервю" са някои от най - известните блогъри в България и известни в ИТ сектора предприемачи.


Рекламна стратегия и визия: 

"ИНТЕРВЮ" ползва активно социалните мрежи с цел популяризация, предизвиква дискусии, организира събития, протести. Екипът ни е коректив на настоящето, ние сме в опозиция на статуквото.

Какво ви предлагаме?


Ние ви предлагаме цялостна стратегия за реклама съобразена с вашите конкретни нужди, като за целта използваме контактите си сред ИТ обществото в България.

- Ако се нуждаете от огромно количество нетаргетиран трафик с цел популяризиране на вашия бранд, можете да потърсите консултация с нас, ние ще ви изготвим дълговременна рекламна стратегия на най - ниските цени в страната. Кампаниите ще бъдат проведени съвместно с наши партньори и приятели в зависимост от обема на рекламната кампания.

- Ако стартирате в момента нов бизнес, ние предлагаме и пакетни услуги за увеличаване престижа на вашата стока, продукт, услуга, или бизнес. Цените са изцяло съобразени с пазара в България и започват от 30 лв.

- Ако търсите реклама в определена ниша, ние можем да ви насочим към конкретни сайтове на достъпни цени.

В нашия сайт основните типове реклама са:


- PR - интервю - След като се свържете с нас ние ще изготвим и проведем едно интервю, в което да промотирате бизнеса, стоките, или услугите, които предлагате. Интервюто се добавя в нашите социални профили, където почитателите ни във Фейсбук, Туитър, Гугъл + и други социални мрежи да обсъдят качествата на услугата Ви.
Вижте тук

- Банерна реклама - 300 Х 250 Структурата на сайта е такава, че позициите на банерите ви са в дясно, което позволява на потребителя да се ориентира да види добре предложението ви и да оцени качествата му. Банерите са видими на всички страници на сайта (към момента над 3300)


- "Интервю - препоръчва" - Рекламен текст под всяка статия. Подобен род реклама е подходящ за продажба на определени услуги и продукти, като потребителите, които идват през нея са строго таргетирани и много често търсят именно вашия продукт, а ние ги насочваме към вас.



- Инфографика - Нашите дизайнери ще изготвят за вас инфографика, която представя в добра светлина вашият бизнес, продукт, или услуга. В момента интернет е залят от информация и хората търсят най - удобните начини да я получават и съхраняват. Инфографиката е  разбираема и подходяща както за Фейсбук маркетинг, така и лесно се запаметява на телефони и мобилни устройства от по - висок клас. Освен това голяма част от потребителите търсят услугите като изображения в Гугъл. Инфографиката ще ви даде огромно предимство пред конкуренцията. Вижте примерна тук От вас очакваме да ни предоставите необходимата информация за изработването и. Цените варират в зависимост от сложността на проекта и може да варира в диапазона 30 лв. - 200 лв. дори и повече, ако се изисква голям по обем работа с данни, графики и текст.

Ако мислите, че има начин да работим заедно се свържете с нас, чрез формата ни за контакти тук


related

реклама 5496249572331301090

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item