stoineff

Убийството в Кладница

Убийство в Кладница
Татуировките на убития в с. Кладница финландец

Руснак е убиецът човека, чийто обгорен труп беше открит в с. Кладница - обл. Перник. Убитият е финландски гражданин.


В късния следобяд на 9 октомври убитият и братът на приятелката му пили заедно в кв. "Белите Брези". Възникнала свада и руснакът пробол с нож финландеца, след което го натоварил в автомобила си и го закарал в с. Кладница. Там опитал да се оттърве от тялото като го изгори. Трупът обаче беше открит бълзо от кмета на селото при гасене на възникнал пожар. След това МВР разпространи снимки на татуировките на тялото на убития, по които гражданите бяха приканени да разпознаят жертвата.

Убитият е на около 30 години. Той е загинал от кръвозагуба след множество пробождания с нож, имал лека форма на шизофрения.


Приателката на убития и сестра на убиеца помислила, че гаджето и е отвлечен. По непотвърдена информация той се занимавал с търговия с дрога. Братът на младата жена я увещавал да не се допитва до полицията, защото щял да излезе наяве бизнесът на чужденеца с наркотици.

Тя обаче не издържала и съобщила на органите на реда, че от приятеля й няма и следа. Криминалистите бързо стигнали до извършителя и го арестували

related

криминални 3801302886833567236

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item