stoineff

В Ботевград задържаха 16-годишен след поредния му грабеж

Грабеж на чанта

Ботевградски полицаи задържаха 16-годишен след поредния му грабеж. В досието си непълнолетният вече е записал десетки регистрации за кражби, грабежи 

и противозаконно отнемане на МПС, за което е осъждан на "пробация", има и условна присъда.

Вчера, около 15.24 часа, 47-годишна жителка на Ботевград потърсила помощ от полицията, след като станала жертва на грабеж. Разказала, че седяла на пейка пред магазин, когато непознат младеж издърпал от ръцете й дамската й чанта с лични документи, дебитни и кредитни карти и сумата от 32 лева.

 Полицейските служители реагирали светкавично и само след броени минути задържали извършителя. Когато разбрал, че униформените са по петите му, грабителят захвърлил чантата в района на съдебната палата.

 Въпреки опита му да се укрие, той бил задържан и отведен в районното управление. Откраднатата чанта е открита с непокътнато съдържание. 16- годишният е разпитан в присъствието на инспектор от Детска педагогическа стая, след което е предаден на родителите му. По случая е образувано бързо полицейско производство. Във връзка с предишните му криминални деяния предстои издаването на заповед за настаняването на младежа във възпитателен дом.

related

криминални 3104992023698465807

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item