stoineff

Преди финaла на ВИП Брадър ’2012













Love Story


Снощи трябваше да изгорят още двама участници и напълно логично едната беше Камелия.
Първо, тази жена не трябваше изобщо да е във  ВИП  Брадър , защото не разполага с дори минимална известност, и второ, след безумните й думи по адрес на зрителите би било чудо, ако не пострада някъде из държавата в близките дни. Не й го пожелавам, но това ми хрумна, наблюдавайки колко пъти се изцепи пред камерата с “мили думи” към сънародниците си.

Да, тя е много красива. Усмивката й може да разтопи айсберг. Обаче също така не умее да се контролира и като нищо ще избухне в неподходящ момент в близост до неподходящ човек. Както знаем, хомосексуалистите са убедени, че целят свят е лош, щом не приема ненормалната любов между еднополови - често обичат да го показват и натрапват. В допълнение тук имаме и изгаряща омраза към българите като цяло.

Чест прави на Люси, че каза “Никой не може да оправдае подобно поведение”. Слава Богу, обективната истина – толкова дефицитна и основно притеснение на Оруел – все още съществува. А не обичайното “Щом е мой човек, значи всичко й е простено” или “Истината има много лица”. Или “Целта оправдава средствата”.

Понякога истината е разтеглива, но има и случаи, в които е една и не зависи от гледната точка. Камелия направи нещо лошо и то не може да бъде оправдано, колкото и да е близка, обичана, чаровна и т.н.

В същото време Андрей Слабаков, гостенин в студиотo, демонстрира обратното. Без съмнение той е интелигентен човек и с него рядко сме били на различни мнения, но този път допусна очебиен гаф. Обърнете внимание и преценете сами!

Първо каза:

Юлиян е основният виновник за да превърнат Къци в “приживе блажен”, т.е. многострадалец. Отначало беше майтап, после стана ташак, а накрая се превърна в гавра. Мина границата и стана грозно.

Дотук добре, но след това трябваше да защити Фънки и изрече:

Фънки е пич и при него всичко е майтап. Не го прави със злоба и не трябва да бъде обвиняван, че мрази Къци. Последният дори не се засяга.

Ето го противоречието! Юлиян може да е идеологът на движението “Анти-Къци”, но Фънки беше постоянно до него и участваше в абсолютно всичко .  Да не говорим, че при излизането си първият спомена за дадени от него инструкции как да се действа спрямо Къци. Следователно чрез Фънки действа отсъстващият Юлиян.

Не става единият да е минал границата, а другият да e просто шегаджия. Двамата се представиха по подобен начин, съответно заслужават подобни оценки.

Но Андрей Слабаков го забрави. Обяснението е просто: той трябваше да защити Фънки и нямаше друг начин да оправдае селското му поведение, освен като го представи за майтап. Всъщност разликата между Юлиян и Фънки е само една: вторият е приятел на Слабаков, докато първият не е, т.е. “за непознатите е забранено, обаче на моите хора е позволено”.

Това е всичко друго, но не и обективна истина. Остава си нищо повече от пристрастно лично мнение.

Като типичен представител на стадото Златка отново демонстрира, че обича да гледа и следва чуждия пример – при излизането си постави рекорд по щастливи крясъци.

Добре бе, на тези хора не им ли писна да се преструват, че излизат с радост, след като е обратното – плаче им се?! Никой няма да им повярва. Защо е това лицемерие? Защо един не каза “Ееех, изпуснах наградата!” Щом си влязъл, значи това е била целта ти. На кого разправяш, че не те интересуват парите? Аман от живеещи на фотосинтеза!

Поне си припомнихме чрез видеото хитовете на Златка.

1. Аз мисля.

2. Къци, само ти ламтиш за наградата, а ние сме тук за забавление. /ммда, видяхме колко се “забавлява” плеймейтката – истерични пристъпи, сълзи, припадъци …/.

3. Къци, ти си тъпанар! /явно Златка не се смята за тъпанарка/.

Разбрахме също така колко “не е купена” дипломата й за висше образование - ха-ха, наистина имала висше по банково дело! Андрей Слабаков я попита какво означава “овърдрафт”/основен и често употребяван термин/, но тя не можа да отговори. После благодари на майка си за въпросното образование. Не, явно не я е карала да заляга над учебници. По-скоро е пуснала връзки и пари.

Като завършек една молба към организаторите на Биг Брадър:

Господа, още дълго ли ще ни мъчите, поканвайки в студиото Маги Желязкова? Hе искам да я обидя, с никой не се е карала, но едва ли е правилно да гледаме прекалено често тази маймунска физиономия /не е само мое определението/. Нямам представа кой е купил титлата й за “Мисис България”, но тя определено не я заслужава и в никакъв случай не може да е мерило за българките. В тази държава е пълно с умопомрачително красиви жени. Точно Маги ли? Айде, нема нужда!

related

шоу 3543388877563433699

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item