stoineff

Мъжете в Биг Брадър

The Law

Когато говорим за мъжете в настоящия Биг Брадър, много добре трябва да помислим дали около думата да има кавички или ще минем без тях. Ако сложим, това малко или много е успокояващо. Казваме си “Всъщност българите не са такива, а просто са събрали някакви пияни идиотчета със селяндурски манталитет, излъгани от медиите, че са ВИП”. Значи има и други, т.е. свестни.

Ако обаче е без кавички, положението направо плаче за етикета “Древногръцка трагедия”. Приемем ли въпросната сбирщина като представителна извадка за качествата на българския мъж, то не се чудете на жените, търсещи чужденец – бягството им е съвсем нормално. Никоя уважаваща себе си дама не би изтърпяла ролята “Слугиня на Мръсния Чорап 1-ви” или “Метреса на Сложи Ракията Ма 2-ри”.

Вече изказах негативното си мнение за Мариана Попова, но в случая със замерянето е напълно права. Само изтривалка би останала безучастнa при подобно отношение. Обвиниха я, че тя била виновна. С кое? Че е жена? Или че не е прасе, което се налива с ракия, докато падне под масата?

Сериозно, Иван Ласкин ли показва какво представлява българският мъж? Колкото беше симпатичен като Васко от село Рупча, толкова по-противен е сега. Един самозабравил се пияница, обграден от същите животни – не само в Биг Брадър, но и навън. Hяма да забравя, когато с неговият другар по чашка Чочо Попйорданов си позволиха да се мерят не с кой да е, а със самия Арнолд Шварценегър. Tой получавал милиони, значи и те ги заслужавали. Изобщо не им пукаше, че продукциите на Арни също носят милиони, докато техните халтурки събират само най-близките им роднини.

Нямам представа как се погаждат с Александра Сърчаджиева. Обяснявам си го с това, че знам кой я е възпитавал. Ама айде, за мъртвите или добро, или нищо.

Да вземем Юлиян. Достатъчно е да го слушам как сее злоба и негативизъм. В началото каза, че бил недооценен. Ах, леле, как ги “обичам” самовлюбените злобари, вярващи в своята божественост! То не е достатъчно сам да се мислиш за богоподобен. Трябва да демонстрираш и качества. Какво видяхме на практика? Един пияница.

Фънки ли е еталон? Преди влизането му в Къщата имах добро мнение, но сега е различно. Няма друг такъв нагаждач, подмазвач, пумпал, който се извърта според компанията за момента. Пуска шегички, чиято цел е да прикрият неспособността му да се противопостави на простотията и поне веднъж да заеме мъжка позиция. Hаправо се срина в очите ми, когато видях как мазно се слага на Иван Ласкин. Защо не защити Мариана Попова пред другите, а се съгласи с нея “на ушенце” – тогава пияните “мъжкари” бяха далече и нямаше начин да го чуят.

За Ники от “Сървайвър” едно е сигурно – оцелява навсякъде. Бързо забеляза по-голямата група и лъвски се подготви да подкрепя всяка простотия. По време на прословутото замеряне на Мариана той бе най-шумен, но нагло отрече да е участвал и то с богобоязливите думи “Твоята сръдня ме кара да съжалявам, че не съм метнал нещо по теб”. После седна при нея и направи “логичното” заключение “Oбвиняваш ни за нещо, за което ти си виновна”. Схващате ли – как не я е досрамяло да се покаже на двора!!! Първия път допуснах, че не съм разбрал добре, но на повторението чух същото. Нямам представа колко тъп трябва да е човек, за да направи подобно абсурдно изказване.

Останалите не е нужно да посочвам – в случая стават само за фон. Това е хубаво от гледна точка на тактиката, макар да не се връзва с образа “Душа на компанията” и преследвания висок рейтинг на Биг Брадър.

Багата например не участва в абсолютно нищо – личи му, че избягва конфликтите. Hе мога и да го обвинявам за студеното отношение към Златка. Hа пръв поглед не би трябвало да е така, щом са имали връзка, но само той си знае какво е преживял с нея. Пък и всички видяхме, че тя малко преиграва с припаданията си – мен лично ме дразни циркаджийството.

Любопитно, че точно най-нахалните постоянно квичат какво представлявал истинския мъж . Сещате се – копие на тях. Как иначе?! Ако вземем особености им, излиза че българинът е прост селяндур, който почти непрекъснато е пиян или в подготовка за “веселото състояние”. Не уважава жените, не е чувал за джентълменство и ако му падне, би пребил най-близко намиращата се дама, щото според него това бил купонът и който не го споделя, е мухльо.

Обръщам специално внимание на джентълменството, понеже Юлиян обвини Къци, че е хич го няма по тази част. Демек пеещият на пет континента Макак е едва ли не експерт в областта. Как ли го връзва с виртуозната и несъмнено джентълменска постъпка да замеря Мариана Попова с разни неща и да дюдюка? Сигурно е някакъв висш пилотаж, ама ние не разбираме. Така е с “истинските мъжаги” – дори пръднята им е велика, благовонна и засенчва “Шанел 5”.

В тази връзка се сещам за човек, който гледайки себе си в тоалетната, стигнал до заключението, че колкото си по-умен, толкова повече вонят фекалиите ти. Естествено, умният е точно той. Има само един проблем: от години го водят на отчет в психиатрията. Понякога се чудя дали и Юлиян не е за там, но айде да не дърпаме Дявола за опашката, че няма да стигнат местата – в България е пълно с такива селяко-цървули.

Въобще стискайте палци Биг Брадър да не е представителна извадка за българския мъж! В противен случай дамите да палят свещичка!
Нищо мъжко


Приказка в червено


Shakira – Ojos Así


Traffic and Money


Невероятен гол...........................

Работа онлайн

Online Job for All. Work from home computer.


related

society 8014297684462856337

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item