stoineff

Сгазен колоездач в Бургас


Колело катастрофа загинал
Снимка Архив

48-годишен велосипедист загина при катастрофа в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.


Около 18.20 часа на пътя Слънчев бряг - Бургас, на около 300 м преди бензиностанция „Петрол” на входа на Бургас в посока от кв. „Сарафово” лек автомобил „Шкода Октавия” с бургаска регистрация, управляван от 44-годишния Г.Н. от Бургас, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост в тъмната част на денонощието застига и удря отзад движещия се вдясно по платното за движение велосипедист.

48-годишният велосипедист - Х.М. от Бургас загинал на място. Установено е, че велосипедът не бил оборудван със светлоотразители, а и велосипедистът не е ползвал светлоотразителна жилетка. Работата по случая продължава от служители на сектор „Пътна полиция”- Бургас.

Трима души са загинали при катастрофи през изминалото денонощие. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Станали са 22 пътнотранспортни произшествия. Ранени са 23 души, двама са с опасност за живота. На територията на София са станали 72 леки и седем тежки произшествия. Загинал е един човек, ранени са шестима.

related

катастрофа 1810406782435845043

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item