stoineff

Неочаквани глупости в Биг Брадър

Blogspot


От цяла седмица не бях гледал  Биг Брадър , но се сетих за него точно по време на елиминациите, когато изгоря Люси. Пускайки телевизора, видях Къци да се готви за
изпълнението на песен, джапайки в различни вани – с лед, тор, змиорки, червеи и още някакви имаше. Hаправи много добро изпълнение, което изненада приятно дори защитниците на другите участници. Изненада и мен – отдавна съм казал, че по принцип не го харесвам, но на фона в Къщата е направо като ангел небесен.

После започнаха глупостите.

Първо се отчете Есил Дюран – защитничка на Люси и моя любимка от много години. Казвам второто за да не излезе, че имам нещо срещу нея. Напротив, слабост ми е от самото й започване на фолк-кариера – и като певица, и като жена.

Явно водена от желанието да помогне, Есил каза невероятна глупост – силна любов като тази между Люси и Камелия не можело да има между мъж и жена. Останалите изригнаха с пълно право. Колкото и да сме толерантни, хомосексуализмът не е нормален и в никакъв случай не може да даде пълноценна връзка – признават го по-откровените гейове, а останалите или не го знаят, или лицемерно лъжат.

Както и да е! Писал съм по темата и сега няма да я разглеждам в подробности.

Люси изгоря и Камелия побърза да покаже истинското си лице, прикривано до момента. След мъката дойде ред на злобата. Първо чухме, че българският народ е тъп и не е оценил Люси. Това поведение е типично за простите селяци, успели да излязат зад граница и повярвали, че са нещо повече от останалите в България. Никой от тях не си дава сметка, че с подобни изцепки само доказват на какво ниско еволюционно ниво са.

Бързам да ви успокоя - не всеки българин зад граница е толкова самозабравил се в омразата си към Родината. Има и много свестни.

Голямото “шаш” стана, когато Камелия избълва, че Люси била най-преуспялата в настоящото издание на Биг Брадър. Даже повече от Багата – сравнението е нейно. Тук може да се спори чии постижения са “най”, но истинският смут идва от това, че многоуважаваният от мен Ники Кънчев каза, че след Филип Киркоров Люси била най-преуспялата българка зад граница.

Не мога да приема такава глупост от човек като Кънчев – умен и знаещ. Какви са успехите на Люси? Групата No Angels, която нито е уникална, нито успя да доближи други от същия тип като Spice Girls или Girls Aloud. Да не говорим, че дори не е индивидуален успех, а в пакет с още няколко момичета. Къде е Люси, къде е Филип Киркоров – истинска мегазвезда от световен мащаб?! Признавам го, въпреки че аз самият изобщо не го харесвам.

За сравнение – не слушам джаз, но съм чувал, че Милчо Левиев е нещо като малък бог в джаз-средите на Щатите. Ако е вярно, това също би било значително по-голям успех от този на Люси, защото знаем, че в снобски среди като тези на джаза трудно приемат, а още по-малко с уважение като за “бог”.

После Камелия отново показа, че главата й не съдържа голямо количество сиво вещество, обяснявайки кой заслужавал да спечели. Ето на този въпрос продължавам да се чудя. Какво значи “заслужава”? Биг Брадър е телевизионен формат, в който победителят или е предварително определен, или наистина се решава от гласовете на публиката, където може да натежат всевъзможни фактори. Един харесва възпитаните хора, друг предпочита простаците, трети купонджиите, четвърти хубавите мацки и т.н. Но сред тези показатели изобщо не присъства “преуспял”. Какво го друса зрителят, че някой е участвал в група, смачкал е десет глави на ринга или е “контактувал” с Верди?

Освен това да не забравяме, че говорим за българския Биг Брадър и е напълно нормално да ни интересуват нашите “звезди”. Ето един голям минус за Люси - тя е имала своите причини да не се връща дълго време, но това изобщо не променя факта, че е почти непозната за тукашната публика. От какъв зор ще ни стане слабост с едно смигване? Заради красивите й очи ли?

Ако Камелия е очаквала да я приемем за “мегазвезда”, понеже тя я смята за такава, проблемът си е неин. Аз много харесвам немската сцена, но я свързвам с имена като Accept и Helloween и не слушам музика, само защото една от изпълнителките е българка.

Знаете ли какво ще стане? Нали помните, че по принцип хомосексуалистите се пишат за “жертви” на обществото. Това, разбира се, не е вярно, обаче няма пак да го разглеждам. Мисълта ми е, че двете лесбийки имат още един повод за омраза и недоволство – “тъпият български народ” не е оценил “звездата” Люси, затова давай да бягаме обратно към Германия!

Прав ви път! Няма да ми липсвате.

Забелязахте ли пронизващия поглед на Камелия, когато изричаше “тъп народ”? Напомни ми за друг човек. В “Джемини” има една лесбийка – Деси Уориър. Вади същия змийски поглед. Толкова злоба има в него! Обаче тези хора се пишат за “жертви”, лапайки все повече дивиденти от своята уж нормална, но същевременно необичайно толерирана сексуалност.

Като завършек на абсурдите чух странен разговор между Фънки и Багата – ядосваха се, че не са погодили на Къци някакъв номер и обсъждаха колко неадекватни били реакциите му. Ето я отново червената лампа, спомената от мен като основен проблем на обществото – да се държиш възпитано се приема за “неадекватно”. С други думи: онова, което несправедливо се представя като вина на поп фолка, всъщност няма нищо общо с тази музика. Например Фънки често се изказва срещу простотията, чийто ярък представител е самият той. Същата линия има отчайващо много последователи в България, но минава за “темперамент”. Често виждам да я представят за похвална, използвайки невинната музика – по безумен начин откриват несъществуваща разлика между това да се напиеш на рок-фон или да го сториш на поп фолк. Всъщност разлика няма – в двата случая си пияна свиня.

Част от публиката намира за много духовити номерата на Юлиян и Фънки, чиято жертва е Къци. Най-често докато спи. Знаете ли колко опасно е това? Ще ви кажа два реални случая.

По време на казармата, когато ме преместиха в бойното поделение, едно от първите неща, забелязани от мен, беше стар войник със странно поведение – въртеше очите и правеше комични физиономии. По-късно разбрах, че е влязъл нормален, но докато спял, някакви шегаджии като Юлиян и Фънки го обърнали заедно с леглото. Явно се е ударил лошо, а и стресът изиграл роля, защото е превъртял и останал фигурант със завинаги съсипан живот. Подобно на онзи случай, получил широк медиен отзвук през 1992г – група цигани-“шегаджии” навряли компресор в ануса на войник и го осакатили. После “справедливият” български съд ги оправда напълно, а жертвата до ден-днешен е инвалид.

Другата история знам от майка ми. Нейна колежка много се страхувала от котки, но за съжаление имало две шантави ненормалници – “шегаджийки” като Юлиян и Фънки. Те я издебнали, докато била задрямала, и хвърлили котка върху нея. Жената умряла на място.

Сега пак си помислете чие поведение е неадекватно – възпитанието на Къци или глупавите и опасни шеги на тъпанари с недоизживяно детство ?!

Мартин Карбовски


Смешна държава, смешен спорт


Akcent - My Passion ( official video )


Станишев - най-големият интригант


Всички знаем кой е този лъжец!
...................................

Pабота в Интернет

Online Job for All. Work from home computer.
related

шоу 8633736187738356861

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item