stoineff

Бургас ще се включи в националния протест срещу неспазващите ограниченията на скоростта


Бургас. Бургас ще се  включи в националния протест срещу неспазващите ограниченията на скоростта.


За начало е определена датата 18 ноември -  Това е Международния ден в памет на жертвите от автомобилни катастрофи.

От 11.00 часа пред сградата на КАТ – Бургас започват да се събират протестиращите със своите превозни средства, които ще се движат с оказаната допустима скорост в градски условия по определен предварително маршрут.

Той преминава през ул. „Проф. Яким Якимов”, бул. „Стефан Стамболов”, ул. „Струга”, бул. „Тодор Александров”, бул. „Тодор Грудов” и обратно и се завива по ул. „Транспортна” до Колелото между комплексите "Славейков" и "Изгрев" и се спира на пешеходната пътека, където бе убита Валя, за да бъдат поставени цветя в памет на жертвите на войната по пътищата. На автомобилите на протестиращите ще има призиви за спазване на ограниченията и правилата за движение.

Пешеходците, които ще участват в протеста, ще раздават листовки с основни призиви и препоръки. В организацията на протеста участват и Фондация „Безопасни улици от Валя”, клуб „Безопасни улици”, Национално сдружение „Червена пътека”, с подкрепата на КАТ – Бургас. Патрулка на пътна полиция ще улеснява движението по време на протеста.

related

България 3256422494160023367

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item