stoineff

Племенникът на Борислав Енев е арестуван във връзка с убийството

Племенник на Борислав Енев е арестуван


Племенникът на Борислав Енев е арестуван и е в едно от варненските полицейски управления във връзка с убийството.


Роднината на жертвата обитавал втория етаж от къщата на ул."Марциана" в Аксаково, а Борислав живеел на третия.

Той беше намерен мъртъв на 8 ноември, след като мобилният му телефон не отговарял. Роднините разбили вратата, като в „спасителната акция" участвал и въпросният племенник.

Говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров отказа да потвърди информацията, заявявайки: „В момента нямаме какво да кажем. Когато имаме, ще го оповестим".

Според д-р Димитър Ганчев, направил аутопсията на Енев, той не е издъхнал от кръвозагуба. Близките вече можели да приберат тялото и да го погребат.
Намереният с обезобразено лице бизнесмен Борислав Енев е умрял от куршум, потвърдиха съдебни медици. Разследващите първоначално съобщиха, че мъжът може да е жертва на битов инцидент - паднал масивен витраж.

Енев е открит един ден след смъртта му в дома му на ул. "Марциана" в Аксаково от негови близки. Племенниците и снахите му разбили вратата след като той не отговарял на мобилния си телефон един ден.

"Има данни, че е бил застрелян, имаме и версии, по които работим. Засега не можем да кажем, че убийството е разкрито и не можем да дадем никаква друга информация", каза окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Двата входа на дома в Аксаково бяха запечатани днес. Патоанатомите са готови с аутопсията и тя категорично показва, че Енев е умрял вследствие на изстрел.

related

криминални 9035744748776317455

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item