stoineff

Борислав Енев вероятно сам е пуснал убиеца в къщата си

Убития Борислав Енев

Борислав Енев, за чието убийство "Интервю" писа вчера, вероятно е пуснал сам убиеца си в къщата. Доказателства за това са липсата на свидетелства от взлом на втория етаж, от къщата в Аксаково, където е станало кървавото убийство.


Трупът на Енев е открит от Димо - негов племенник, който разбива вратата, след като Борислав не му отваря на дълго, а преди това не е отговарял на телефонните обаждания.

Съпругата на другия му племенник - Павлина, е чува силен шум в сряда по обяд, но първоначално не е обълнала внимание - помислила е, че шума е следствие от ремонтите, които правил Енев на вторият етаж, който строял.

Двата етажа на къщата имат различни входове и близките на Енев рядко не виждали когатой излиза, кога се прибира и кой го посещава.

Заради колата пред къщата и многократните и безрезултатни позвънявания блицките решили да разбият вратата. Тогава видели и кървавата гледка. Пръски кръв имало дори и по тавана.

В момента патоанатоми извършват аутопсията на трупа, като се очаква по-късно днес да излязат резултатите, като има обяснение, на причината за смъртт, както и начина по който е извършено убийствата на Енев.

related

криминални 5083680492832520810

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item