stoineff

По случая "Кристиян от Толстой" е образувано производство

Кристиян от Толстой


Основните версии за смъртта на Кристиян са две - убийство и самоубийство. Кристиян е Учел в професионална гимназия по техника и оптика “Михаил Ломоносов”. 

Съучениците му от 9 “ж” клас са били разпитани вчера от полицейски служители. Според данни на някои от тях Криси е скочил "притиснат" от някого. Изказани са съмнения за местни дилъри, които искали да продава за тях.

„Няма как сам да е взел решението да скочи ей така или пък да е паднал, без да иска. Някой го е бутнал или го е принудил. Той живее на втория етаж. Няма какво да прави чак на 14-ия”

Говорителят на Софийска градска прокуратура Руси Алексов каза, че по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за подпомагане или склоняване на момчето към самоубийство.

По тялото на момчето не са открити наранявания, но от раницата липсвали някои важни вещи, което навежда разследващите и в друга посока - убийство.

Експертизи са назначени по случая, които ще докажат със сигурност дали в кръвта на Кристиян има следи от наркотични вещества и алкохол.



-->

related

Регионални 346831636770328278

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item