stoineff

Разстреляха Венцислав Ценов показно

Венцислав Ценов - Разстрел
снимка: Botevgrad.com


Венцислав Ценов е разстрелян показно докато карал джипа си в Ботевград. Закаран е в "Пирогов" като не са ясни какви са шансовете му да остане жив.

 Екипи се борят за живота му. При прървоначалния преглед на скенер, лекарите виждат, че в главата му има заседнал куршум, който представлява сериозна заплаха за живота на Ценов.

Той е пътувал с друг мъж, с който са пили в заведения в Ботевград, когато от неизвестна засега посока е застрелян, в следствие на което катастрофира с пикапа си. Очаква се експертизата за алкохола от кръвните изследвания. Ценов се е занимавал с незаконно източване на ДДС, измами и други незаконни дейности. По непотвърдена информация простреляния  е лежал в немски затвори.

МВР съобщи: "Вчера към 18.05 часа в РУП-Ботевград е получен сигнал за възникнал пътен инцидент в района на бензиностанция на кръстовището на ул. „Севаст Огнян” и „Г.С.Раковски”. Установено е, че лек автомобил „Форд” с ловешка регистрация е катастрофирал в оградата на бившата фирма. На местопроизшествието са изпратени автопатрул и екип на Спешна помощ. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Водачът /43 г./ и спътникът му /42 г./ от София са транспортирани в лечебно заведение. При прегледа със скенер на водача е установена огнестрелна рана и фрактура на черепа, има опасност за живота му.

42-годишният мъж е отказал медицинска помощ и е напуснал доброволно лечебното заведение. Извършен е допълнителен оглед на автомобила. Изяснено е, че и двамата мъже са с криминални регистрации - водачът В.Ц. е осъждан два пъти ефективно в чужбина, а спътникът му М.З е регистриран за кражба, противозаконно отнемане на МПС, измама, обсебване, притежание на взривни вещества, огнестрелно оръжие и боеприпаси, както и за шофиране след употреба на алкохол.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 18 във връзка с чл. 115 от НК. В момента се извършва оглед на района на инцидента. Разследващият екип изяснява обстоятелствата около извършеното престъпление.".
-->

related

криминални 7186852792181619980

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item